4. december 2006

Atter en vellykket netværksaften på Sydgården. Læs mere her: December 2006

 

29. november 2006

"Sydgårdsvennen" som er mit forslag til vores forenings medlemsblad, er på gaden! Ring eller skriv til redaktøren Hanne N. Pihl tlf. 74 40 76 41, hvis du ikke har fået det dejlige blad med masser af læsestof. Webmaster arbejder på højtryk for at få det bedste af det bedste her på vores hjemmeside. Men 'giv tid - giv tid', som fuglen vist synger i en sang. Gæt hvilken?

Send dit svar til: Kontakt Webmaster

 

27. november 2006

Så er projekt Børn & Unge søsat og man kan få oplysninger ved at klikke på dette link:

Børn og Unge projekt

21. november 2006

Bestyrelsen afholdt i weekenden bestyrelsesmøde på Sydgården og drøftede blandt andet den kommende generalforsamling. Økonomien ser rimelig ud og det ser ud til, at budget og regnskab kommer til at balancere.

Netværksaftenerne i 2007 er ved at være på plads med hensyn til oplægsholdere. Her på hjemmesiden vil vi forsøge at få disse netværksaftener synliggjort, så man også ad den kanal kan blive godt orienteret om dette aktiv i Sydgårdens Venner.

11. november 2006

Vores nyeste AKTIVITETSKALENDER kan nu downloades/hentes via dette link:

Download SGV´S Aktivitetskalender

Glæd jer! Vores medlemsblad er på vej. Deadline for indlæg til næste blad er:

Mandag den 26. februar 2007

Gitta Blume udfoldede sig med sød musik og et positivt foredrag om negativ stress set fra den kemiske (biologiske) vinkel på vores netværksaften i november. Vi håber at kunne bringe en mere udførlig beretning senere på året.

21. oktober 2006

Så kan det afsløres, at Netværksaftener fra i dag indeholder to længere artikler, som forsøger at beskrive, hvad der skete februar og oktober 2006 i forbindelse med vore faste netværkstræf den første mandag i hver måned. Vi håber at kunne udarbejde sådanne indlæg efter hver afholdt aften.

14. oktober 2006

Vores flotte nye pjece er nu tilgængelig! Se Sydgårdens Venner Folder

12. oktober 2006

Vi ved nu, hvem der har sagt ja til at holde et oplæg næste netværksaften mandag  6. november 2006 kl. 19:00. Se Netværksaften   

Desuden er vores flotte nye pjece på vej gennem trykken og vil snarest mulig blive tilgængelig via vores hjemmeside.

7. oktober 2006

Dags dato vil nyhedsbrevet blive skrevet på en lidt anderledes måde. Bestyrelsen har valgt at få "seneste nyt" mere tydeliggjort ved at placere det øverst som denne meddelelse. Man kan så interessere sig for fortiden ved at fortsætte læsningen herunder. Derudover er der overvejelser i gang om at ændre linket: "Nyhedsbrev" til "Orientering".

26. september 2006

Det er nu muligt for Sydgårdens Venner at besvare de henvendelser, der kommer via vores hjemmeside som e-mails. I begyndelsen må man have lidt tålmodighed at få svar, idet arbejdet er frivilligt og ulønnet :-)

Klaus Vilhelm


Så er der blevet arbejdet på at udvikle SGV´s hjemmeside. Der er blevet lagt billeder ind fra teltturen 2005 til Jegindø se dem her Billeder og der er kommet indbydelse til sommer turen 2006 se den her Telttur til Jegindø uge 28. Indbydelsen til hytteturen 2006 er også kommet på nettet se den her Hyttetur til Frederikshøj uge 42.

Jan og Mogens har været i gang med at udvikle på Støttekorps for misbrugere og pårørende, de har holdt møde med Erik på Sydgården 07.02.2006. Hvad der er kommet ud af dette møde kan i læse mere om ca.20.02.2006.

Hvis I har forslag til ændringer på SGV´s hjemmeside eller andre gode tiltag til at udvikle vores hjemmeside, så send en besked til Sydgaardens-venner på
Kontakt Sydgaardens venner.