KVG 28/1 2010 og 19/3 2010 og 13/8 2016

I oktober 2006 overtog jeg opdatering og redigering af Sydgårdens Venners hjemmeside uden på det tidspunkt at have megen forstand på den tekniske viden, der hører med til at kunne vedligeholde, (opdatere), redigere og videreudvikle en webside. Men det er lykkedes at blive lidt klogere på, hvordan det hele fungerer og hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan. De hidtidige resultater taler for sig selv og jeg håber og beder om, at man giver ideer,  kommentarer, konstruktive forslag og  kritik videre til mig, så jeg kan gøre Sydgårdens Venners hjemmeside endnu bedre fremover.

På forhånd tak.

Klaus Vilhelm (født 1954) - tidligere blandingsmisbruger

Webmaster for Sydgårdens Venners Websider ("Hjemmesidemanden")

Kontakt Webmaster

 

Foto: Stefan 

Tilbage til:  Orientering

NB!

Fra og med 20. marts 2010 vil Orientering hedde: 'Orientering fra formanden', fordi webmaster og formand fra den dag ikke mere er en og samme person. Den på generalforsamlingen 2010 valgte formand vil så blandt andet i 'Orientering fra formanden' kunne orientere medlemmerne og interesserede om stort og småt i foreningen, mens webmaster fortsat er ansvarlig for layout, læsevenlighed og andre redaktionelle forhold.

 

På generalforsamlingen i Sydgårdens Venner 2016 blev Inge Schlebaum ny formand for Sydgårdens Venner og dermed også den, der orienterer medlemmer og andre interesserede via 'Orientering fra formanden'. Webmaster (ansvarlig for Sydgårdens Venners hjemmeside) er fortsat den, der tager sig af layout, læsevenlighed og andre redaktionelle forhold i samarbejde med den til enhver tid siddende formand.

 

Tilbage til Orientering fra formanden

Tilbage til SGV forside